Първа лигаФутбол

Директор в Хебър разкри бъдещето на Любо Пенев

Административният директор на Хебър даде яснота по един от въпросите, които вълнуват феновете на тима. Той говори пред „Дарик радио“, където стана ясно остава ли Любо Пенев треньор на пазарджишкият тим и след Нова година.

„Кампанията върви добре. Събрахме достатъчно средства. Идеята на кампанията е спасяването на клуба за през декември и януари месец, защото след това имаме уверение от спонсори, община, че от февруари месец нещата ще влязат отново в правилната посока. Футболистите са спокойни. Към днешна дата са оправени задълженията към тях, така че няма някакви притеснения. Случва се във всеки един отбор да има някакви такива финансови недостатъци в определен период от време. Това е нещо съвсем нормално в българския футбол.

profittips-the best football tips

Откакто е Любослав Пенев в отбора, нещата вървят единствено и само във възходящ ред. Целта беше отборът да запази мястото си в елита, постигнахме го. Тази година целта беше да имаме достатъчно добър брой точки, за да сме далеч от зоната на изпадане. На зимната пауза това е постигнато като цел. Мисля, че тези затруднения ще бъдат решени в края на януари месец.

Поне засега не сме търсили друг треньор, защото не е имало нужда да търсим друг треньор. Разговори се водят с треньор относно бъдещето му, когато бъдещето е неясно. По-скоро сега затрудненията и проблемите са чисто клубни, така че нито смятаме на този етап да се разделяме и с треньори и с футболисти и т.н.

Най-вероятно подготовката ще се провежда на местно ниво. Не сме единственият отбор от българския елит, който ще провежда подготовката си в България. Просто защото стандартно отборите ходят в Турция. Там лагерите се плащат през декември. Ние сега не можем да осигурим средства за лагер. Мисля, че не е проблем да се води подготовка на пазарджишка територия. Имаме добри терена. Бих казал не добри, а перфектни. Може би ние се нареждаме в топ 5 от отборите в България, които могат да се похвалят с добра база. Имаме 4 затревени перфектни терена. Имаме два изкуствени, така че не виждам да бъде някакъв проблем, тъй като остават доста отбори български тук. Има с кого да играем контроли.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker