ТОПФутболЦСКА-София

Директор в ЦСКА отговори на Станислав Генчев и слуховете за Балотели

Техническият директор на ЦСКА Михаил Александров даде обширно интервю пред колегите от „Дарик радио“, в което основна тема е изграждането на новия дом на „червените“ – стадион „Българска армия“. Той опроверга информацията за Марио Балотели, а и отговори на треньора на Левски Станислав Генчев, който наскоро сподели мнение, че ЦСКА няма шанс да стане шампион след пет загуби от шест мача.

„Смятам да кажа едно – познаваме се с господин Генчев много добре, играли сме заедно, но не смятам, че отбор като неговия може да коментира това колко загуби имаме и нямаме, а да се концентрира върху собствения си отбор и проблемите или решенията си в него.

profittips-the best football tips

Това, че в момента се намират по-високо в класирането от нас, не значи, че така може да завършат. Затова нека бъде предпазлив към това, което го очаква от нас“, каза Александров.

„„Ще кажа, че аз съм технически директор на клуба и клубът си има човек, който отговаря за трансферите, но смятам, че това нещо не подлежи на истината. Вече казах, че няма такова нещо. ЦСКА не е водил преговори с футболиста Марио Балотели“, заяви техническият директор на „червените“ относно привличането на италианския голмайстор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker