ТОПФутболЦСКА-София

Директор на ЦСКА хвърля оставка?

Единият от двамата изпълнителни директори на ЦСКА Филип Филипов е заявил пред хора от клуба, че всеки момент ще депозира оставката си, пише днес в. „Мач Телеграф“. Бившият защитник на „армейците“ бил разочарован от представянето на отбора и не искал да бъде част от този срам. 

Филипов бе назначен на поста си още от предишния собственик Гриша Ганчев, а впоследствие новото ръководство поставиха свой човек в управата – Стоян Орманжиев. Още след оттеглянето на Ганчев от клуба се очакваше, че с него ще си тръгне и Филипов.

profittips-the best football tips

След поражението от Спартак, той реши да се извини на феновете пред медиите, свиквайки набързо извънредна пресконференция. След загубата от Славия спортният директор на ЦСКА се наложи отново да дава обяснение пред фенове на „червените“.

Подобно на случилото се след поражението от ЦСКА 1948 в баража за евротурнирите, и в събота вечер той застана пред фенове на ЦСКА, които искаха обяснение за поредното разочароващо представяне срещу Славия.

„Трудно е, трябва ни търпение и време. Аз съм сигурен в това, което правим. Ще вземем и още нови футболисти“, бяха част от думите на Филип Филипов пред привържениците.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker