Левски (София)Футбол

Дисциплинарната комисия глоби Костов, при следващо провинение гори за един мач

Треньорът на Левски Николай Костов бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС. Причината е поведението му край тъчлинията по време на гостуването на Арда, завършило 0:0. В него специалистът получи жълт картон от главния съдия Валентин Железов.

През второто полувреме на мача в Кърджали между двете скамейки прехвърчаха искри. Най-деен в пререканията бе помощник-треньорът на домакините Веселин Минев и бившият капитан на Левски бе изгонен.

profittips-the best football tips

Дисципът глоби Костов с 400 лева. Той трябва да бъде внимателен в следващите двубои на сините. Причината е, че при получаването на нов картон ще бъде лишен от правото да стои на резервната скамейка за 1 мач.

Вчера сините започнаха същинската подготовка за гостуването на ЦСКА 1948. Добрата новина е, че на разположение на старши треньора за двубоя в Бистрица ще бъде Цунами. Бразилецът получи травма в срещата с Арда. Той обаче ще бъде напълно готов да попадне в стартовата единайсеторка за сблъсъка във вторник. Срещата със сигурност заради контузия пропуска сънародникът му Уелтън

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker