Анализи и коментариЛевски (София)Футбол

Станислав Генчев избистри състава на Левски, ще залага ударно на новодошъл

Новият сезон вече чука на вратата, а треньорът на тима Станислав Генчев се е подготвил. Специалистът използва контролите, за да направи съответните тестове и вече е наясно кои от настоящите играчи ще бъдат титуляри под негово ръководство. Разбира се, при още трансфери в тима нещата могат да се променят, най вече в центъра на защитата за тима! Самият наставник призна след вчерашната контрола, че иска нов централен защитник.

Треньорът залага на схема 3-1-4-2. На вратата засега ще бъде Пламен Андреев, тъй като загадката Матей Маркович тепърва ще трябва да се доказва, ако иска да измести българина. В защита Генчев предпочита Келиан ван дер Каап, Кристиян Димитров и Цунами, а останалите му опции към момента са юноши.

profittips-the best football tips

На поста на дефанзивния халф почти сигурно ще захапе пристигналия наскоро Клеман Икенна. Той е в отлична форма, няма изоставания в подготовката си и без проблеми ще измести Карлос Охене. Халфовата линия ще включва Галчев, Митков, Марин Петков и Майкон.

В нападение засега ще се подвизават Евертон Бала и Алекс Колев. Там новодошлият Сангаре ще трябва да се постарае в бъдеще, ако иска да заслужи една от двете позиции в нападение.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker