ФутболЦСКА-София

Днес съдът в Лозана изслушва Йомов

Днес Георги Йомов ще бъде изслушан пред Спортния арбитражен съд в Лозана. Припомняме, че през март т.г. УЕФА спря състезателните права на бившия национал за срок от 4 години, а той обжалва това решение в Швейцария.

Делото беше насрочено за днес 28 юни. Шансът футболиста да бъде оправдан обаче е нищожен.

profittips-the best football tips

Юношата на Левски даде положителна проба за наличие на забраненото вещество дехидрохлорметилтестостерон след реванша срещу Македония Гьорче Петров от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите на 28 юли. Правата му бяха временно замразени в края на август, в навечерието на визитата на Базел, а през март фланговият играч беше окончателно санкциониран.
„УЕФА излезе с решение да спре спортните права на Георги Йомов за период от 4 години. Наказанието се счита за влязло в сила от 25.08.2022 г. През последните 7 месеца клубът и нашите международни адвокати бяха неотлъчно до Йомов и положиха всички възможни усилия да помогнат на футболиста санкцията да бъде намалена“, написаха от ЦСКА на 15 март. Договорът на Йомов с червените изтича в петък, 30 юни.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker