Левски (София)Първа лигаФутбол

Добра новина за Левски и Николай Костов

Левски продължава подготовката си за началото на новия сезон в Първа лига. Момчетата на Николай Костов ще се изправят срещу ЦСКА 1948 в първия кръг на шампионата, като това ще бъде и официален дебют за новия наставник на „сините“.

Футболистите на столичани получиха ден почивка след ремито с АПОЕЛ Никозия и днес ще подновят тренировки. Добрата новина за отбора е, че няма контузени състезатели.

profittips-the best football tips

Сонко Сундберг имаше леки проблеми и не взе участие в последната контрола на отбора си, но ще бъде готов за двубоя с „червените“. Единственият липсваш за старта на сезона е Цунами, който ще изтърпи наказание.
Костов желае отборът му да направи още една контрола преди началото на новия сезон, като за целта усилено се търси съперник. Желанието на специалистът е да види още веднъж представянето на младите играчи, които тренират с първия отбор в Правец, пише „Тема Спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker