НационалиТОП

Добра новина! Йоан Стоянов успя да избяга от кошмара в Израел

Полузащитникът Йоан Стоянов се присъедини към лагера на националния отбор на България късно тази вечер, след като кацна в София с полет от Тел Авив. Той бе възпрепятстван да подсили тима ни навреме заради извънредната ситуация в Израел.

„Има български граждани, които нямат контакти с консулството. Българският футболист национал Йоан Стоянов трябва да се прибере, но не може да го направи с помощта на консулството, защото не е нито турист, нито на лечение там. Трябва да търси други начини да се прибере. Той е с двойно гражданство“, заяви Алберта Алкалай, председателя председателят на Центъра за еврейско-българско сътрудничество „Алеф“, по случая с Йоан Стоянов. Тя разкри още, че Консулството на България в Израел не може да помогне на Йоан Стоянов, тъй като той не е нито турист, нито е на лечение в страната.

profittips-the best football tips

В последните дни Българският футболен съюз положи всички усилия, за да може футболистът на Апоел Беер Шева да бъде транспортиран на българска територия и да се включи към подготовката на представителната ни селекция за предстоящите двубои срещу Литва (14 октомври) и Албания (17 октомври).

Все пак Йоан Стоянов е намерил начин да се спаси от ужаса в Израел и вече е на разположение на Младен Кръстаич за предстоящите мачове.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker