Първа лигаФутболЦСКА 1948

Добрин Гьонов: Важното е, че вървим в правилната посока

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори в предаването „Домът на футбола“. Основната тема на разговора беше предстоящия бараж срещу ЦСКА.

„Стъпка по стъпка остана един мач, в който, ако се преборим, ще вземем европейската квота. Тежък сезон, тъй като се случиха много странични неща. Важното е, че вървим в правилната посока. Политиката, която имаме, да налагаме млади футболисти от втория и третия отбор, мисля, че дава резултат. Втория полусезон играхме с доста млади футболисти. Ще се радвам, ако с тези футболисти, играем в европейските клубни турнири.

Ние живеем с всяка една загуба и равен. Това са емоции. На младите футболисти им трябва опит. Радващо е, че след всеки мач играем по-добре и по-добре. Имахме доста травми. Хубаво е, че в края на шампионата почти всички са на линия. Всеки един напуснал беше важна фигура в нашия отбор. Младите, които трябва да ги заместят, това чакат. Всеки трябва да си чака шанса.

Ролята на Валентин Илиев е много важна, че стигнахме до този мач. Вижда се положителна промяна и се надявам да доведем до успех крайната цел. На дневен ред не е имало въпрос за промяна, независимо от мача в петък.

Оптимист съм за мача в петък. Играем добре, противникът не ни превъзхожда с нищо. Може би единственото е статистиката, която сочи, че отборът, който е на по-предно място печели мача. Всички сме много емоционално зарадени за този мач. Ще сме готови за него. В мометна мачът и залогът ще са по-важни от това срещу кой играем.

Незаменими хора няма. Интерес има постоянно. Над 10 скаути и спортни директори идват на нашите мачове. Това няма как да не ни радва. Няма да се изненадам, ако имаме запитвания, оферти и трансфери на младите футболистите. Отборите, които идват от чужбина, искат млади футболисти.

По-вероятно е съставът да се определи от офертите, които получим. Ако се класираме за Европа, ще се опитаме да изградим боеспособен отбор, за да се представим по-добре от миналата година.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker