Левски (София)ТОПФутбол

Добри новини за Левски, контузените от вчера тренират пълноценно, легенда на клуба се включи в заниманието

Футболистите на Левски проведоха предиобедно занимание, в което игралите повече време срещу Динамо Киев направиха възстановяване, а останалите – редовна тренировка.

Добрата новина за Николай Костов и отбора е, че Хосе Кордоба и Джевад Ел Джемили са без здравословно проблеми и направиха пълноценно занимание.

profittips-the best football tips

Следобед Левски играе от 16:00 часа българско време с Шахтьор Донецк U19 и очакванията са стартовите единадесет да са коренно различни от вчера за мача с Динамо Киев. В интервюто след контролата Костов загатна, че ще заложи на по-младите си състезатели и това изглежда най-логичното решение.

В проведеното днес занимание влезе легендата на клуба Христо Йовов, който се включи активно в упражненията. Той изгледа мача с Динамо Киев от трибуните в компанията на Наско Сираков и Даниел Боримиров. По този начин той проведе занимание, заедно със своя син Кристиян, който е част от първия отбор и следобед по всяка вероятност ще започне срещу украинците.

Попитан Йовов дали се чувства като нов футболист на Левски, отговори с усмивка, че може, но само ако му предложат договор за една тренировка, информира ни „dsport.bg“.

profittips-the best football tips

Уругваецът Хоакин Фернандес тренира наравно с останалите и почти със сигурност ще направи неофициален дебют със синята фланелка срещу Шахтьор Донецк.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker