Левски (София)Футбол

Добри новини за Левски: Нападател се е разминал с тежка контузия

Нападателят на Левски Илиян Стефанов се е разминал с тежка контузия. 25-годишният футболист получи травма по време на мача с Хебър в Пазарджик, спечелен от „сините“ с 1:0.

Стефанов влезе в игра в 70-ата минута, като замени Рикардиньо. В началото на продължението на второто полувреме обаче се контузи и се наложи да бъде изнесен на носилка, а на негово място се появи Хоакин Фернандес. 

profittips-the best football tips

Нападателят е преминал прегледи, които са показали, че има мускулна травма, като ще се възстановява около 10 дни. Очаква се той да пропусне следващите два мача на своя отбор – домакинството на Крумовград на 10 март, и гостуването на Етър във Велико Търново на 16 март. 

Стефанов ще бъде готов за важните мачове на Левски, които предстоят след това. „Сините“ играят последователно със Славия, Лудогорец, ЦСКА и Черно море. 

През този сезон Илиян Стефанов има 16 мача във всички турнири, в които е вкарал един гол. 

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker