Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Добри новини за Левски: Основен футболист тренира на пълни обороти

Бразилският футболист на Левски Фабио Лима взе участие в днешното занимание на тима и по всяка вероятност ще играе срещу Етър във Велико Търново.

Той тренира активно с основната група, въпреки че получи контузия по време на мача с Крумовград в неделя, като Николай Костов го замени на полувремето. Самият наставник на „сините“ сподели на пресконференцията след двубоя, че Фабио Лима е с подут глезен, което определено постави под въпрос участието му в следващите срещи.

profittips-the best football tips

„Фабио Лима се контузи. Като му видях глезена се учудих как е завършил полувремето. Още в петата минута имаше стълкновение с левия бек на Крумовград. И затова го замених“, коментира предводителят на Левски.

Лима започна отлично престоя си на стадион „Георги Аспарухов“. Той вече се отчете с два гола в първите си четири мача със синия екип.

В събота Левски гостува на Етър в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Наказани за този двубой са Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене и Рикардиньо, като бразилецът има и контузия.

Николай Костов също е наказан за предстоящата визита на столичани във Велико Търново заради натрупани картони. Той получи третото си официално предупреждение за настоящия сезон.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker