ТОПФутболЦСКА-София

Добри новини за ЦСКА и Ел Маестро

Един от най-важните футболисти в състава на Ел Маестро – Марселино Кареасо ще бъде на разположение за домакинството на Локомотив (Сф) в четвъртък от 20:30 часа.

Той напусна терена с травма при победата с 2:1 над Ботев (Пд) миналия петък, но вече е напълно възстановен и взе пълноценно участие във вчерашната тренировка на тима.

profittips-the best football tips

Двубоя обаче ще пропусне защитникът Браян Кордоба, който също се контузи на „Колежа“. Той бе заменен още преди почивката, когато се хвана за левия аддуктор и се наложи да бъде изнасян на носилка. В доста любопитен, но и неприятен за футболиста момент тя беше изпусната от хората, които я носеха, което доведе до допълнителна болка за Кордоба.
На „Армията“ ще направят всичко възможно да вдигнат колумбиеца за мача с Локомотив Пловдив в понеделник, но не е изключено той да пропусне както визитата на „Лаута“, така и вечното дерби с Левски на 8 октомври, неделя. В негово отсъствие Нестор Ел Маестро ще избира между Мено Кох и Енес Махмутович за партньор на Християн Петров в центъра на защитата.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker