Първа лигаФутболЦСКА-София

Добри новини за ЦСКА преди гостуването на Спартак Варна

Едно от новите попълнения на ЦСКА през лятото Лумбард Делова се включи в днешната тренировка на „червените“, наравно със своите съотборници. Косоварският централен защитник пропусна заниманието в сряда, поради настинка. На този етап очакванията са той да пътува с отбора за гостуването на Спартак Варна в събота.

По-рано днес. по време на пресконференцията си, треньорът Томислав Стипич заяви, че крилото Джейсън Локило също е готов да дебютира с червената фланелка. В утрешния ден хърватският специалист ще обяви групата за двубоя от 3-ти кръг на Първа Лига.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

„Денят за ЦСКА започна с торта за рожденика – Томислав Стипич. Изненадата бе поднесена на старши треньора от Джонатан Линдсет на тренировъчния терен преди официалното занимание на тима днес.

profittips-the best football tips

Червените тренираха тази сутрин от 10:30 ч. на тренировъчния комплекс в Панчарево. Фокусът на днешната тренировка бе изцяло тактическата подготовка за предстоящата футболна среща с отбора на Спартак Варна и в нея взеха участие всички футболисти на ЦСКА, включително Лумбард Делова, който бе с настинка и пропусна заниманието в сряда.

Утре, 2 август, „армейците“ ще проведат още едно занимание в София преди заминаването си за Варна. Двубоят е тази събота, 03 август от 19:00 ч. и ще се проведе без публика на ЦСКА поради наложеното от БФС наказание“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker