ТОПФутболЦСКА-София

Добри новини за ЦСКА, титуляр се завръща в игра

Един от основните играчи на ЦСКА – Тобиас Хайнц е възстановен от контузията в глезена, която го тормозеше в последните дни, съобщи „Тема Спорт“.

Норвежецът пропусна предишната контрола на „червените“ срещу иранския Трактор, а след това няколко дни не участва и в тренировъчния процес. Вчера обаче той се включи на пълни обороти в заниманието на тима.

profittips-the best football tips

Не е ясно дали червените ще рискуват състоянието на плеймейкъра за днешната контрола с Тренчин, или той ще бъде съхранен и ще се завърне в игра за последния спаринг на турска земя срещу чешкия Бохемианс Прага в събота от 14:00 часа.

ЦСКА се прибира в България в неделя, след което играчите ще получат поне два дни почивка. Последната приятелска среща на отбора в зимната пауза е насрочена за 10 февруари срещу лидера във Втора лига Септември. Тимът подновява първенството с домакинство на Ботев (Враца) на 18 февруари, неделя, от 17:45 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker