Локомотив (София)Футбол

Дончич: Не сме колебливи у дома, а противниците ни са силни.

Наставникът на Локомотив София даде интервю след като тима му поеди с 2 гола Ботив Враца. Според него тимът не се представя колебливо в домакинствата си, а просто не успява да се справи със силните си противници.

„Беше много труден момент след 0:6 от Ботев Пловдив и седмицата беше тежка. Трябваше да вдигнем главите и да се мотивираме. Имахме 8 тренировки и заниманията бяха яки. Анализирахме и добре Враца, които имат 2-3 качествени играчи, които ги неутрализирахме. Те влязоха по-добре през първото полувреме и направиха 3-4 сериозни положения, но за наш късмет не вкараха. След 30-ата минута контролирахме играта и заслужено победихме.

profittips-the best football tips

Видях промяната при играчите. Тактическата дисциплина беше на ниво за разлика от Пловдив. Момчетата заслужават похвалите и бяхме на 100% днес. Това е идеята за нашата игра. Ако продължаваме така, можем да печелим точки и да завършим в средата на класирането.

Не сме колебливи у дома, а противниците ни силни. Лудогорец, Черно море, ЦСКА 1948. Трябваше да играем според нашите възможности, но играем по-добре навън, макар че имахме и по-слаби противници при гостуванията.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker