Извън БългарияЛевски (София)ТОПФутбол

Доскорошна звезда на Левски може да бъде съотборник на Неймар

Лятото продължава и макар температурите навън да спаднаха, трансферният пазар продължава да покачва живачния стълб напук на метеорологичните условия. Бивш играч на Левски се оказа в центъра на поредният температурен рекорд през това трансферно лято.

Италианският журналист Фабрицио Романо заяви в своя видео блог, че Лос Анджелис ФК, където от този сезон играе и Филип Кръстев, готви оферта за Неймар. Французинът все още е играч на ПСЖ, но от тима ясно са му дали да разбере, че не смятат да го задържат повече.

profittips-the best football tips

Самият Неймар има желание да се върне в Барселона, но „каталунците“ вече няколко сезона имат финансови проблеми, които им пречат да картотекират играчи. Вчера стана ясно, че и актуалният напоследък саудитски пазар има интерес към Неймар – тим от арабската страна ще предложи 200 милиона за бразилския офанзивен играч.

Ситуацията още е неясна, но до края на това лято ще разберем дали Филип Кръстев и Неймар ще станат съотборници.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker