ТОПФутболЦСКА-София

До края на юли месец решават съдбата на „Армията“

Бъдещето на стадион „Българска армия“ ще бъде решено до края на юли месец. В следващите дни изтича срокът за разглеждане на жалбите срещу реконструкцията на съоръжението, които бяха подадени в СОС (Столичен общински съвет) и РИОСВ – София (Регионална инспекция по околната среда и водите).

Ако жалбите бъдат отхвърлени като неоснователни, то следва разглеждане на предоставения идеен проект за ремонт на съоръжението, според който ще бъде издадена виза за строеж.

profittips-the best football tips

Ръководството на ЦСКА има готовност да стартира с реконструкцията в най-кратки срокове, а отборът веднага ще се премести да домакинства на националния стадион “Васил Левски”.
От клуба са помислили за това при пускането в продажба на абонаментни карти за предстоящия сезон и пропуските, които се издават в момента са предвидени да важат и за домакинските мачове от шампионата, които ще се играят на националния стадион. Очаква се реконструкцията на „Армията” да стартира през есента.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker