Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Трансферен удар! ЦСКА привлича опорен халф от днешния си съперник

ЦСКА е в напреднала фаза на преговори за играч от Първа лига, съобщава „Блиц“. Очаква се привличането му да бъде финализирано тази вечер.

ЦСКА и Ботев Пловдив са се договорили на 90% за младия Джеймс Ето’о. Двата тима преговарят от два дни по изрично настояване на новия треньор на „армейците“ Александър Томаш.

profittips-the best football tips

Ето’о е използван от „канарчетата“ като десен бек, но силата му е като опорен халф. Юношата на Нант е минал през дубъла на френския тим, а освен това през втория и представителния отбор на Булон преди да пристигне в Ботев. 23-годишният камерунец най-вероятно няма да вземе участие в двубоя между двата тима довечера именно заради трансфера. 

Вчера вечерта стана ясно, че ЦСКА е привлякъл и опитен ляв бек. Става дума за 31-годишия национал на Люксембург Мика Пинто.

ЦСКА трябва да действа бързо, защото трансферният пазар затваря на 2 септември, понеделник.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker