Други отбориФутбол

Дунав с требъл – след БФС и Левски, сега скочи и на…

Тимът на Дунав напоследък е революционно настроен. „Русенци“ бяха сред клубовете, които се обявиха против настоящото ръководство на БФС, пак те се възмутиха от съдийството на мача с Левски, виждайки подаръци в тяхна полза.

Сега тимът от Русе се възмути и от така наречените „телевизионни такси“, които тимовете от Втора лига получават. Лично административният директор на клуба говори по темата пред Sportal.bg.

profittips-the best football tips

„Причината в това е, че телевизионните такси, които се раздават на тимовете от Втора лига, са прекалено ниски. Отделно от това от трябва да платим съдийски такси, линейки, доктори, а първоначално мачът трябваше да се изиграе и през делничен ден, когато няма да има и толкова публика на стадиона – тоест падат приходите и от билети.

За нас е важно да имаме подкрепата на нашите фенове, а ако има телевизионно излъчване, то ще се лишим от нашите фенове на стадиона.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker