Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Дългоочаквана новина за Локомотив София

Локомотив София ще отвори свой магазин с клубни артикули на стадиона на „железничарите“. Новината обяви пресаташето на тима Тодор Станкушев на пресконференция в „Пресклуб България“ по повод 95-годишнината на „червено-черните“.

С шоу мач ще се отбележи 95-годишнината от създаването на столичното Локо. По план двубоят трябва да се проведе на 8 септемвр и в него ще вземат участие някои от големите легенди и бивши звезди на тима в последните 50 години – от шампионския отбор през 1978 година, носителите на Купата на България през 1995-а и бронзовия отбор от 2015-а.

Легендите ще се изправят срещу сегашния състав на „железничарите“, воден от Иван Колев. За ветераните ще вземат участие Йордан Стойков – Бумбо, Стефан Грозданов, Димитър Васев.

profittips-the best football tips

„На 8 септември ще направим един празник на стадион „Локомотив“ – демонстративен мач, между легендите на клуба и представителния отбор. Ще участват футболисти от последния шампионски отбор от 1978 година, носители на Купата през 1995 година и бронзовите медалисти от сезон 2015/2016. Тези, които са в по-добро състояние ще играят, другите – ще уважат празника.

В следващите дни ще обявим един по един всички участници. Треньор на отбора ще е Йордан Стойков – Бумбо, рекордьор на клуба по изиграни мачове в А група.

Един от приоритети на Локомотив е завръщането на феновете на стадиона. В тази връзка обявяваме новина, която вярваме, че феновете от много време очакват. Работи се по фен магазин, който е в доста напреднал етап и ще бъде отворен за предстоящия празник.

Впоследстие ще има довършителни дейности, за да се отвори за всеки домакински мач, където феновете на отбора ще имат възможност да закупят официална екипировка и фен артикули“, бяха думите на Тодор Станкушев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker