Левски (София)Спорт +ТОПФутбол

Дългоочакваният филм за Гунди предизвика еуфория – около 8000 зрители гледат премиера на „Легенда за любовта“

Около 8000 зрители изпълниха столичната „Арена София“, за да гледат дългоочакваната премиера на филма „Гунди – Легенда за любовта“. По двадесетметровия син килим преминаха близо 1000 официални гости, знаменитости, музиканти, инфлуенсъри, политици и лица от малкия екран.

Част от звездните гости бяха българските футболисти и треньорският шаб в Левски, мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков заедно със съпругата му Илиана Раева, бившият президент на Левски – Тодор Батков, легендите на “сините” – Стефан Аладжов, Георги Цветков – Цупето, Емил Спасов, Николай Михайлов, Живко Миланов, Дарко Тасевски, Валери Домовчийски, Емил Ангелов-Бабангида, Милан Коприваров. Тити Папазов също присъства, както и Иво Тонев.

profittips-the best football tips

В „Арена София“ бе и синът на легендарния Георги Аспарухов – Андрей Аспарухов, който дойде от САЩ специално за премиерата. Андрей пристигна в залата заедно с майка си Величка Маркова и съпругата си Изабела. Той говори в минутите преди премиерата на филма за неговия баща „Гунди – Легенда за любовта“.

„Не мога да коментирам филма преди да го видя. Да си видя живота като дете. И на най-близките хора. Бях скептичен, но винаги синът е скептичен. Надявам се всичко да мине добре“, каза синът на Гунди.

„Смятах, че ще излязат неща, които нека хората да видят. Майка ми открехна леко завесата. Интересно ще е хората да видят неща за човек, когото харесват. Нека не говорим за времето… Всяко нещо си е с времето, баща ми се оказва, че е малко извън времето“, допълни Андрей Аспарухов.

Режисьорът Димитър Димитров ни предлага не просто спортен биографичен филм, а по-дълбок поглед към личния живот на Георги Аспарухов – Гунди и неговата вечна и драматична любов към съпругата му Лита.

„Гунди – Легенда за любовта“ проследява живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край. На екран оживяват и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани в продукцията.

profittips-the best football tips

Този грандиозен филмов проект ще докосне сърцата на зрителите и ще остави трайни емоционални следи, когато се появи в киносалоните след 18 октомври, когато е кино премиерата му.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker