ТОПФутболЦСКА-София

Един от лидерите в отбора на ЦСКА е аут за месец, намериха му заместник

Един от ключовите състезатели на ЦСКА Амос Юго ще отсъства от игра за около един месец. Полузащитникът изпита болки в края на първото полувреме на мача срещу Крумовград (1:0), оказа се, че контузията му е сериозна.

Това означава, че Юга ще пропусне със сигурност и реванша със Сепси след седмица. Утре „червените“ приемат носителя на Купата на Румъния в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите от 20:00 часа.

profittips-the best football tips

Преди срещата със Сепси, Юга ще бъде част от „Армейския следобед“. 30-годишният халф ще вземе участие в специална тренировка за най-малките фенове на отбора на един от изкуствените терени на „Армията“, след което ще раздава автографи на желаещите.
Заместник на Юга в средата на терена ще бъде универсалният боец на ЦСКА Тибо Вион. Той ще запише първи официален мача за новия сезон, след като бе наказан за откриващите два кръга в първенството заради натрупани жълти картони. „Червените“ ще действат във формация 3-5-2.
Напълно възстановен от контузията, получена в срещата с Крумовград (1:0), е Енес Махмутович и той ще стартира от първата минута в отбраната. Като титуляр ще се включи и Мено Кох, а Саша Илич ще реши в последния момент дали да заложи на Кордоба или Петров.

profittips-the best football tips

Армейците ще разчитат на голяма агресия в средата на терена и ще търсят задължителна победа преди тежкия реванш в Румъния.

„Тема Спорт“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker