ТОПФутболЦСКА-София

Един от новите в ЦСКА ще е титуляр срещу ЦСКА 1948

Едно от новите попълнения на ЦСКА Майкъл Естрада ще започне като титуляр във втори пореден официален мач на „армейците“. Ел Маестро се довери на Естрада и той намери място сред стартовите 11. Срещата е в неделя на стадион „Българска армия“ от 20:15 часа.

Очаква се в двубоя участие да вземе и Данило Асприля, но все още не е ясно дали ще влезне от скамейката или като титуляр. Колумбиецът лекуваше травма през последните седмици, но вече е напълно възстановен и ще запише игрови минути в неделя. Той взе участие в контролата срещу Литекс завършила с резултат 5:1, като си партнираше на върха на атаката с друг от новите играчи – Майкъл Естрада.

profittips-the best football tips

Двамата отбелязаха общо три попадения (Асприля – 2, Естрада – 1). Армейците ще излязат отново в схема 4-4-2, като халфовете ще бъдат разположени в ромб. Най-близо до защитата ще започне Амос Юга. Пред него ще действат Кареасо и Линдсет, а зад нападателите ще е разположен Тобиас Хайнц.
Почти сигурно дебют за армейците през второто полувреме ще запише и най-новото попълнение на тима австриецът Емануел Шакич, който преди два дни се присъедини към отбора, но се намира в отлично физическо състояние.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker