Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Ексклузивно: Левски обяви голяма новина, която ще промени бъдещето на клуба

Левски погаси главницата по дълга към Столична община, която е в размер на 1 370 000 лева, съобщи клуба с официално съобщение до привържениците си. През месец април клубът плати и главницата от дълга към Националната агенция по приходите.

TribunaSofia.bg публикува текста на клуба:

„Левскари,

Днес, 23 юли, „ПФК Левски“ погаси главницата по дълга към Столична община. Платената сума е в размер на 1 370 000 лева. През месец април клубът плати и главницата от дълга към Националната агенция по приходите.

След днешната вноска към Столична община „ПФК Левски“ няма лихвоносни задължения към държавата, което е поредната огромна крачка към окончателното спасение и финансово стабилизиране на клуба.

profittips-the best football tips

Благодарни сме на всички, без които това нямаше да се случи. На феновете, които не спряха да подпомагат финансово клуба. На всички треньори, които с работата си помогнаха за осъществяването на сериозни трансфери и по този начин бяха вкарани свежи пари в клубната каса.

На генералния спонсор, който продължава да помага финансово на клуба. На всички служители на клуба за всеотдайната и професионална работа.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker