Левски (София)Футбол

Ел Джемили: Благодарение на Господ станах професионален футболист

Играчът на Левски Джавад Ел Джемили е роден в Барселона, където се поетапно се влюбва във футбола. Полузащитникът на „сините“ прави иситински фурор в първите си три шампионатни мача на тима той отбелязва 4 гола.

Договор с Левски той подписва на 22 февруари 2023 година, а официален дебют със синята фланелка прави при равенството 0:0 с Лудогорец на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

“Пристигнах през февруари. От този момент досега имах няколко различни треньори с различни идеи, прилагащи различни системи на игра. Не беше лесно, но се адаптирах към страната и отбора”, заяви 20-годишният футболист пред БНТ.

Джавад Ел Джемили и неговото семейство минават през много тежки моменти, преди той да стане професионален футболист.

“Роден съм в Побленоу, квартал на Барселона. Родителите ми са емигранти от Мароко, но с много работа са осигурили нормален живот за мен и брат ми. Минали сме през немалко тежки периоди. Идол е брат ми, той е бивш футболист. Започнах да играя в квартала. Играех и футзал. Благодарение на Господ станах професионален футболист. Въпреки че не беше лесно напуснах Испания. В Кипър играх около година и половина. След това ме поканиха в Левски”, добави още испанеца с марокански корени.

“В Левски ме поставиха на точната позиция. Обичам да играя като №10 и сега имам възможност да го правя. Там се чувствам най-свободен. В клуба се работи професионално. Атмосферата е прекрасна. Колегите са много стриктни в задълженията си. Тренировките са интензивни. Няма нещо, което да не ми харесва в момента”, завърши той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker