Левски (София)ТОПФутбол

Ел Джемили и Фадига: Като братя сме – аз се радвам на неговите голове, той на моите

Джавад Ел Джемили и Асими Фадига говориха пред камерите след разгромния успех по-рано тази вече. Испанецът с марокански паспорт често влизаше в ролята на преводач за колегата си от Франция.

„Видях, че съперникът играе с нисък блок и когато получавахме възможности за контраатаки, то имахме добри възможности да превземем пространствата. Очаквахме те да играят така и дефанзивно. Трябваше да бъдем търпеливи, да чакаме, докато не се уморят и да дочакаме нашите възможности.

profittips-the best football tips

Ние с него сме като братя, аз се радвам на неговите голове, той – на моите. Много е важно, че имаме тези фенове зад гърба си. Те ни дават сили, а на всичкото отгоре притискат съперника, те са важен фактор за нас. С тях започваме мачът с 1:0.

profittips-the best football tips

Те ни дават много енергия. Локомотив Пловдив имат много добър треньор, ще бъде тежко. Ще отидем да вземем трите точки. Асими ще вкара сигурно тогава.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker