ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро е опрян до стената, издъни ли се срещу Черно море е аут от ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е поставен под огромен натиск от ръководството на „червените“. Босовете на „армейците“ са му поставили като задължително условие да спечели два мача до края месец февруари, в противен случай може да се раздели с поста си, съобщава „Блиц“.

Според информациите, Ганчеви са привикали сръбския специалист и му е поставили ултиматум, ако се издъни в два от следващите три мача, ще си тръгне от клуба.

profittips-the best football tips

Става въпрос за гостуването във Варна на Черно море и домакинството с Арда за Купата. Мачовете са на 24 и на 28 февруари. Преди това, утре, ЦСКА приема Ботев Враца за старта на пролетния дял в елита. Публична тайна е, че Ел Маестро взима най-високата заплата, давана на треньор в Борисовата градина в ерата на Гриша Ганчев. Нестор е любимец на бизнесмена и поради тази причина през лятото бе върнат в ЦСКА. Търпението и на Ганчеви обаче вече е започнало да се изчерпва. Нестор веднъж се издъни именно с трансферите.

profittips-the best football tips

В началото на септември по негово настояване ЦСКА взе Емануел Шакич. Защитникът хич не се понрави на феновете, включително и на ръководството. Трансферната греда дала нов коз в ръцете на началниците, че именно те, а не Ел Маестро, трябва да се занимават със селекцията. На срещата било намекнато, че ръководството има готов вариант за негов заместник и това не е Стамен Белчев.

Нестор Ел Маестро е под натиск почти от първия си ден на „Българска армия“. Първоначално феновете не приеха особено добре завръщането на сърбина. И до момента те периодично му искат оставката. Сега поводът е недобрата игра в контролите на лагера в Турция. Най-острото недоволство обаче е предизвикано от резултатите срещу отборите в челото на класирането. Нестор Ел Маестро загуби два пъти от Лудогорец – 0:3 и 0:1, и постигна равенства срещу Черно море и Левски – по 1:1.

Простите сметки показват, че точно тези загубени точки в края на първенството могат да се окажат решаващи и ЦСКА отново да диша прахта на Лудогорец на върха на Първа лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker