ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро: Направихме така, че противникът да не минава центъра

Треньорът на ЦСКА даде интервю след важният двубой с ЦСКА 1948, спечелен с 2:0 след мощен натиск през целия двубой на „армейците“. Той изказа и мнение за предстоящия кръг, където тимът му ще се изправи срещу Ботев.

“Доволен съм, особено от играта. Вижда се прогрес, което е най-важното в моята работа. Виждам неща, които работим всеки ден, пренесени на игрището. Фантастично представяне на всеки един от футболистите.

profittips-the best football tips

Първото полувреме беше фантастично по отношение на организация, интензитет и инициатива. Направихме така, че противникът да не минава центъра. Вратарят им направи няколко спасявания. Вярвахме, че ако продължим така, ще вкараме през второто полувреме. Така се получи.

Прогресираме във всички аспекти на нашата игра. Това отнема време. Трябва и физическа подготовка. Трябва да играем така всяка седмица.

Трудно е да искам повече. Следващият ни мач е сложен. Вчера видях доста компактен и добре организиран тим на Ботев Пловдив. Няма да е лесно гостуването. Те натрупаха самочувствие, но ние сме ЦСКА. Отиваме там да спечелим трите точки.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker