ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро „подсказва“ на съперника на Лудогорец

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е ударил рамо на съперника на Лудогорец в Лигата на конференциите Спартак Търнава. Разградчани приемат словашкия тим на „Хювефарма Арена“ в първи мач от груповата фаза на третия по престиж турнир на УЕФА от 19,45 часа.

Ел Маестро е разказал всички тайни и козове на разградчани на Спартак. Както е известно, в един етап от кариерата си сегашният треньор на ЦСКА бе начело на словаците и дори ги изведе до шампионската титла.

profittips-the best football tips

Ръководните фактори в Търнава са в отлични отношения със специалиста и са го помолили за съвет при разузнаването на Лудогорец, а сръбският треньор с британски паспорт дава цялата налична информация, която има. Само преди няколко седмици Ел Маестро и ЦСКА усетиха силата на разградчани и паднаха 0:3.

„В днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника от системите, които има. Прохазка е на нашия стадион, губил е в Разград, надявам се отново да падне“, каза на брифинга си преди срещата със Спартак треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

„24 часа“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker