ТОПЦСКА-София

Ел Маестро похвали лидерите в съблекалнята

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели впечатленията си след трудната победа с 2:1 срещу Пирин в Благоевград. Той призна, че „армейците“ не са изиграли най-добрия си мач. Специалистът заяви, че в съблекалнята има достатъчно лидери, които са му помогнали на полувремето да си свърши повече от 50% от работата.

„Със сигурност не беше най-добрият ни мач. Изоставахме в играта с топката. Мачът не се разви по най-добрия начин за нас. Получихме гол в края на първото полувреме. Недобър мач за нас, Много сме доволни от това, че смените се включиха добре и обърнаха мача.

profittips-the best football tips

„Не ме питайте кои ще са титулярите за следващия мач, няма да ви кажа. В модерния футбол трябва да играем с повече от 11 души, за да успяваме. Ще играем у дома, на различно тревно покритие. Играем пред нашите фенове, затова очаквам по-добро представяне“.

„Няма да ви споделя това, което си говорихме на почивката, но аз не бях единственият човек, който говори. Имаме лидери в съблекалнята и те свършиха повече от 50% от работата, която трябваше аз да свърша“, коментира старши треньорът на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker