ФутболЦСКА-София

Ел Маестро пусна футболистите в почивка

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изненадващо даде един ден почивка на футболистите, макар че те реално не заслужават подобен бонус предвид слаба им игра от началото на сезона и поредния резил в Разград завършил 3:0.

Отбора се прибра в София в понеделник рано сутринта, а днес следобед започват подготовка за гостуването на Ботев Враца в събота от 21:15 часа.

profittips-the best football tips

Днес се очаква да се разбере и какво е състоянието на Кареасо, Асприля и Енес Махмутович. Първия лекува контузия, пътува с отбора до Разград, но не взе участие. Миналата седмица бе на лечение в Белград. Очаква се колумбиецът да вземе участие във Враца.
Цели 8 състезатели на ЦСКА пропуснаха двубоя на „Хювефарма Арена“ – Кареасо, Юга, Махмутович, Асприля, Матей, Брадли де Нойер, Браян Морено и Бисмарк Чарлс.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker