ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро: Първото полувреме беше „Мастър клас“, 2:0 беше най-малкото

Старши треньорът на ЦСКА – Ел Маестро, логично остана много доволен от представянето на своите футболисти след победата с 2:0 над Локомотив (Пд).

„Първото полувреме беше „Мастър клас“ от наша страна. Не искам да казвам какъв трябваше да е резултатът, защото уважавам Локомотив. Те играят фантастичен футбол от началото на сезона, но днес 2:0 беше най-малкото. И през второто полувреме изпуснахме. Най-важното беше, че контролирахме мача и си тръгваме за София с трите точки. Не мога да контролирам начина на игра на другия отбор, но гледаме техните мачове и ги анализираме.

profittips-the best football tips

Доволен съм от агресията и интензитета, но за да играем по този начин, футболистите трябва да имат смелост и кураж. Футболистите трябва да вярват на треньора и треньорът на футболистите. Имаме много добри футболисти в защита. Който и да играе отзад, ние ще се справим. Това е добре за нас. Шакич е поливалентен футболист, може да играе на различни позиции, справи се фантастично днес.
Не мисля, че днешният мач има нещо общо с Левски. Печелим всяка седмица. Победихме най-добрия отбор в лигата през последно време. Доволен съм от победата. Не мисля, че тя има нещо общо с Левски“, каза Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker