ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро стяга отбора с тежки тренировки

Отбора на ЦСКА ще тренира двуразово в следващите 3 дни. „Армейците“ са на минилагер в Тетевен който започва днес и ще завърши в събота с приятелска среща с Литекс.

31-кратните шампиони действаха по същия начин при предишната пауза за мачове за националните отбори, а кампът в полите на Балкана се отрази изключително благоприятно на възпитаниците на Нестор Ел Маестро, които записаха 13 точки от възможни 15 в следващите си 5 двубоя.

profittips-the best football tips

Сърбинът няма да може да разчита в следващите дни на националите Иван Турицов, който е част от представителния тим на България, повиканите от селекционера на младежите Александъпр Димитров – Християн Петров и Станислав Шопов, както и Енес Махмутович (Люксембург), Дюкенс Назон (Хаити) и Матиас Фаетон (Гваделупа).
С леки проблеми след вечното дерби с Левски бяха Иван Турицов и Амос Юга, но се очаква те да тренират на пълни обороти след тридневната почивка, която тимът получи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker