ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро с въпросителна преди домакинството на Локо (Сф)

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро има една въпросителна преди утрешното домакинство на Локо София от междинния 11-и кръг на Първа лига. Той трябва да реши на кого да заложи отляво на защитата. В началото на сезона там неминуемо стартираше лятното попълнение Сейни Санянг. 20-годишният гамбиец обаче често се пропукваше, като направи фатална грешка при равенството 1:1 с Черно море и седна на пейката.

Тогава отляво на ариергарда застана Тибо Вион, а армейците записаха три поредни победи във формация 4-4-2 с ромб в средата на терена. При 2:1 над Ботев Пловдив миналия петък обаче французинът получи четвъртото си официално предупреждение от началото на сезона и е застрашен при следващ жълт картон да бъде наказан за една среща. Както е известно, след домакинството на Локо Сф армейците гостуват на лидера във временното класиране Локо Пд, а после идва и вечно дерби с Левски.

profittips-the best football tips

Твърде вероятно е Нестор Ел Маестро да съхрани Вион за тези мачове и да го извади от титулярите за утрешния двубой с Локо Сф. Опциите за неговата позиция са Сейни Санянг, както и привлеченият по настояване на сръбския наставник Емануел Шакич, който подобно на Вион може да действа на няколко различни поста.
В ядрото на ариергарда пък на мястото на контузения Браян Кордоба ще започне Мено Кох. Именно нидерландецът замени колумбийския бранител след контузията му през първото полувреме на „Колежа“. Така Нестор Ел Маестро ще направи една или две промени спрямо стартовия състав срещу Ботев Пд, а останалите изпълнители ще запазят местата си.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker