ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро с две промени в състава на ЦСКА

Нестор Ел Маестро ще направи поне две промени в титулярния състав за днешния двубой с Етър спрямо срещата с Арда в предишния кръг.

На скамейка ще седне Емануел Шакич, който направи поредица от много слаби представяния срещу Левски и Пирин, той бе заменен на почивката в мача срещу Арда. На негово място ще започне Тибо Вион. Французинът се включи на ниво срещу кърджалийци и заслужи доверието на сръбския наставник.

profittips-the best football tips

В стартовия състав ще се завърне и Майкъл Естрада. Еквадорецът изненадващо не започна срещу Арда. В петък в нападение стартира включилият се силно срещу Пирин (2:1) Матиас Фаетон, който партнира на Дюкенс Назон. Двамата обаче не намериха път към вратата на гостите. През второто полувреме все пак и Естрада бе пуснат в игра.
Сърбинът до последно ще избира негов партньор във Велико Търново. Таранът Дюкенс Назон е водещият реализатор на ЦСКА със 7 гола, но не е опъвал противниковата мрежа от 2 октомври срещу Локо Пд. Останалите опции в нападение са Матиас Фаетон и Данило Асприля. Любопитното е, че последният не е започвал като титуляр през кампанията.
Не е изключено да се стигне и до други промени в състава на Ел Маестро. Следващият двубой на ЦСКА е в понеделник от 18:00 часа срещу Хебър у дома.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker