ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро с една въпросителна преди сблъсъка с Арда

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е пред дилема преди днешната среща с Арда, която е свързана с върха на атаката. В последните двубои там започваха Дюкенс Назон и Майкъл Естрада.

Хаитянинът обаче нареди няколко слаби мача и не е изключено да седне на резервната скамейка. Фаворит за негов заместник е Матиас Фаетон, който най-накрая се събуди в последния кръг срещу Пирин и донесе победата с 2:1 с гол и асистенция.

profittips-the best football tips

Националът на Гваделупа обаче не се чувства много комфортно на върха на атаката, като е доста по-полезен, когато има по-свободна роля и може да излиза на фланга, както беше в Благоевград, когато се появи на мястото на Тобиас Хайнц.
Норвежецът обаче със сигурност ще стартира като титуляр днес и е много вероятно Фаетон да остане на пейката и отново да чака включване през втората част, въпреки силното си представяне в предния кръг. При такова решение на Нестор Ел Маестро, нов и може би последен шанс да се завърне към формата си ще получи актуалният голмайстор на тима Назон.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker