ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро ще се осмели да ротира състава си, пуска обещаващ играч срещу Балчик

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро реши да даде шанс за изява на нападателя Данило Асприля в утрешния двубой с Черноморец Балчик за купата. Гостуването в морското градче ще бъде първи мач като титуляр за 34-годишния колумбиец, откакто премина на „Армията“ през лятото.

Както е известно, трансферът му от Бейтар се превърна в истинска сага, като в един момент от нея той получи забрана да тренира с израелския тим. Това повлия негативно на подготовката му и му попречи да се включи на пълни обороти в началото на сезона.

profittips-the best football tips

След това бившият играч на Литекс се и контузи, като от септември насам не е получавал повече от 20 минути на терена освен в двете контроли с ловчанлии в Тетевен. Сега обаче Асприля ще получи шанс да стартира, след като се отчете с асистенция за попадението на Станислав Шопов срещу Хебър онзи ден, с което бе оформен крайният резултат 3:0.

Ел Маестро бе категоричен, че никога не дава почивка на своите футболисти и всеки мач е еднакво важен за него, но все пак анонсира, че ще се стигне до промени в състава му за визитата в Балчик. Очаква се първи минути за сезона да запише резервният вратар Димитър Евтимов, след като досега Бусато пази във всички 16 шампионатни срещи, както и в двата двубоя със Сепси в Лигата на конференциите. На „Армията“ не искат да допускат никакво подценяване на гостуването на втородивизионния тим. Както е известно, от следващия сезон победителят в турнира за Купата на България си осигурява участие в квалификациите на Лига Европа, ако не е станал шампион.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker