Левски (София)Първа лигаФутбол

Емблематичен левскар гостува на „Синята фиеста“

Емблематична за Левски фигура ще гостува в следващото издание на „Синя фиеста“. В предишните две издания гости бяха Илиян Стефанов и Фабио Лима.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Левскари, Идва най-хубавият ден от седмицата – този, в който „Левски“ играе. В петък посрещаме „Хебър“ на стадион „Георги Аспарухов“ от 21:15 часа. Каним ви на парти преди това!

profittips-the best football tips

„Синята“ фиеста започва в 19:00 часа! Специален гост ще бъде един човек, който е вкарал някои от най-красивите голове от дистанция в близката история на „Левски“, човек с цели 211 мача със синята фланелка – Владимир Гаджев. Бившият капитан на „Левски“ ви очаква за автограф и снимка от 19:45 до 20:45 пред Сектор „А“.

Нашият спонсор и партньор CT Interactive е подготвил специална награда за един от вас, верните „сини“ фенове на „Синя фиеста“ – фланелка с автограф на новия любимец – Мустафа Сангаре.

Най-новите ни партньори от „Фортуна“ и Mr. Pizza също са на линия и са ви подготвили много изненади. Ще можете да пробвате футболните си умения на специално подготвената за целта стена.

profittips-the best football tips

Очакват ви прекрасна скара, пица от Best Pizza Catering, както и сладолед от Prado Gelato за малки и големи за разхлада в жегата. Ела на „Герена“, подкрепи „Левски“. Заедно можем всичко!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker