Левски (София)ТОПФутбол

Емблематична фигура на Левски: Айнтрахт не играят нищо особено! Имаме шанс да ги отстраним

Емблематичният бивш играч на Левски Иван Тишански и голям капацитет по немски футбол сподели пред „Мач Телеграф” очакванията си за предстоящата среща на „сините” с Айнтрахт. Той посочи няколко неща и заяви, че момчетата на Николай Костов имат сили да отстранят германците.

„Това, което ми прави впечатление, е, че Левски определено играе стабилно. Бяха по-добрият отбор през цялото време в срещата с Апоел Беер Шева в Израел. Другото е, че Уелтън и Рикардиньо са двама наистина много класни нападатели. Бих отбелязал и изключителното израстване на Андриан Краев. За една година това момче надгради много, което е невероятно. Взе ми акъла, колко много се преобрази. Той вече е друг играч и човек. Неслучайно е с капитанската лента. Дано да продължава по този начин. Колкото до Айнтрахт и това, което видях от първата им среща с Дармщад и победата им с 1:0, е, че не играха нищо особено. Дори напротив! Имаха много трудности срещу Дармщад.

profittips-the best football tips

Всеки отбор има шанс да отстрани опонента си. Това с пълна сила важи и за Левски. В крайна сметка двата тима излизат на терена, за да покажат кой на какво е способен и да премерят сили. Стадионът ще е пълен и това е плюс за „сините”. Желая много успех и късмет на Левски! Дори и да не успеят да влязат в групите на Лигата на конференциите, една победа или в най-лошия случай просто един силен мач, какъвто беше този в Израел, ще е добре за тези момчета. Не ми направиха голямо впечатление Айнтрахт, но мач с мач не си приличат”, започна Тишански.
„Левски трябва да бъдат много внимателни в защита. Трябва да са много концентрирани и организирани. Трябва умело да се устои на темпото на германците и на желанието им евентуално да вкарат бърз гол. Целият отбор трябва да се отбранява по начин, който след това да им позволи да се използват качествата на Уелтън и неговата бързина, както и способността на Рикардиньо да бележи. Той го умее това. Сигурност и увереност в защита трябва да се демонстрира. Когато се защитаваш добре, дори и да си много притиснат, това дава увереност на отбора. Трябва да се опитат да са компактни в отбрана, но и да не пропускат нито един шанс пред вратата на Айнтрахт.
В такива мачове не се отдават много шансове. Препълненият стадион мисля, че трябва да окрили Левски. Понатрупаха се доста мачове, но „сините” имат качествени играчи и млади момчета. Тази публика може само да им вдъхне още повече увереност и да им даде криле. Това самочувствие трябва да им бъде предадено и от треньора Николай Костов и неговия екип. Това, че Левски има доста млад състав е много радващо. Дори и в крайна сметка да не се получи отстраняването на германците, тези мачове могат само да помогнат. Това зависи и от начина на ръководене на клуба. Ясно е, че Левски има нужда да продаде някои играчи някъде, защото има финансови трудности”, заяви той.

profittips-the best football tips

„Лудогорец също имат шансове да продължат напред в Лига Европа. Въпреки че отборът не е на онова ниво, което им се иска на всички в Разград, както преди години беше. Но и Аякс не е на познатото ниво. Те не успяха да победят Екселсиор. Първенството им е в ранна фаза, а Аякс не е всевластният отбор на Нидерландия, какъвто беше. Същото е и на европейските терени. Те са класен тим. От този клуб винаги ще излизат млади таланти. Иначе съм ги отстранявал един път и един път те ни отстраниха. Тогава играех за Левски. Когато ги отстранихме, еуфорията беше голяма. При нас имаше спад във формата в онзи момент. Малко след това Павел Панов се контузи. Те също не бяха в най-добрата си възможна форма. На терена излизат два отбора, които да премерят сили и по-добрият печели. Всичко се случва”, заяви Тишански.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker