Левски (София)Футбол

Емил Спасов: Левски върви в правилната посока

Легендарният футболист на Левски Емил Спасов коментира играта на „сините“ в последния мач срещу Хебър, спечелен с минималното 1:0. Спасов сподели гледната си точка пред „Мач Телеграф“, че има много умора в футболистите на Николай Костов и почивката от една седмица е напълно заслужена.

„Отборът играе добре и радва публиката. Вижда се какво е и отношението на публиката към тима. Стадионите се пълнят и хората са зад момчетата. В действителност отборът върви в правилна посока. Вече се търсят за продажба футболисти на „сините“.

profittips-the best football tips

Всичко това е плод на работата на Николай Костов. Левски играе по един съвсем различен начин в сравнение с предишните години при различните треньори. Костов направи така, че Левски да играе по начин, по който искат феновете с наличните футболисти.

Нападателен, бърз и съвременен футбол. С повече импровизация играят. Естествено, че има какво да се желае. Къса ни е скамейката. Няколко юноши непрекъснато взимат участие, а това е радващо. И все пак, когато липсват един или двама играчи се усеща веднага.

Юношите все още не са готови за големия футбол и ще им е нужно време. Но те на пейката няма да израснат като играчи. Трябва да се пускат постоянно и хубаво, че Костов им дава шанс от първата минута. Само добри думи за Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker