Левски (София)ТОПФутбол

Ето защо пропадна трансфера на Педриньо в Левски

Ръководството на Левски са се отказали от на крилото на ФК ЦСКА 1948 Педриньо, съобщават от „Мач Телеграф“. Причината за това е цената, която „червените“ са поискали за бразилеца.

Цвотомир Найденов е заковал цена от 500 000 евро за правата на крилото, което е прекратило моментално проговорите. Така Левски ще поднови сезона без да вземе заместник на Уелтън.

profittips-the best football tips

От Левски отчитат, че завишените цени на футболистите, които искат да вземат, се дължат на продажбите на Уелтън и Роналдо, които от една страна поставят отбора в деликатна ситуация по отношение на кадрите в съблекалнята, а от друга – клубовете, с които се преговаря, знаят, че на „Герена“ са влезли свежи пари от продажби и поради тази причина вдигат цените.

Педриньо е обявен за ново попълнение на ЦСКА 1948 17 декември 2022 г. Дебютира на 19 февруари при загубата с 1:0 като гост на Ботев (Враца).

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker