Извън БългарияНационалиФутбол

Ето защо Филип Кръстев няма да заиграе в френската Лига 1

Треньорът на Нант Антоан Комбуаре обясни защо не се е стигнало до трансфер на българския национал Филип Кръстев във френския отбор. Това стана на представянето на новия футболист на „канарчетата“ Матис Албин.

„Просто е. Разбрахме се за парите със „Сити Груп“. Играчът пристигна тук със съветниците си… и цифрите вече бяха съвсем други. Аз нямам повече търпение за това, познавате ме. Правим усилия, но в даден момент прекъсваме всичко“, коментира наставникът на френския тим.

profittips-the best football tips

„Има хиляди клубове, стотици играчи. Не е страшно, това е част от преговорите. Понякога се получава, друг път – не. Минаваме бързо към нещо друго. Трябва преди всичко да уважаваме най-вече думата си. Един път като сме се разбрали, подписването на договора трябва да е само формалност“, обясни Комбуаре за пропадането на трансфера на Филип Кръстев, който ще продължи да си търси нов отбор за новия сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker