Левски (София)ТОПФутбол

Ето каква сума са искали от Козенца на Левски за Андреа Христов

Изглежда, че Левски удари на камък с привличането на централния защитник Андреа Христов. 25-годишният бранител е собственост на втородивизионния италиански Козенца.

Той има договор с клуба до 30 юни 2025-а. И към този момент клубът от Серия Б няма никакво намерение да го изпуска без пари. Нещо повече – от Козенца са поставили трансферна сума в размер на 400 хиляди евро.

profittips-the best football tips

На „Герена“ не могат да си я позволят. И затова са информирали Андреа, че той може да отиде в Левски само ако преди това разтрогне договора си и стане свободен агент. Това засега не се случва. През миналия сезон Христов игра като преотстъпен в третодивизионния Потенца.

Треньорът на Левски Станислав Генчев държи да бъде привлечен защитник след продажбата на панамския национал Хосе Кордоба. Той играе със схема с трима централни бранители, а има само двама типични – Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Затова и левият бек Цунами бе преквалифициран, пише „Тема Спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker