Левски (София)ТОПФутбол

Ето как Левски може да получи концесията за „Герена“

ФК Левски, като акционерно дружество, трябва да изпълни всички изисквания за лицензи, сертификати и да регулира всички свои задължения, преди да бъде разгледана цялата документация за отдаване на спортния комплекс около стадион „Георги Аспарухов“ за концесия. Това включва и решаването на въпроса с името на арената, което все още остава свързано с бившия генерален спонсор „Виваком“.

От клуба уверяват, че към края на текущия сезон ще бъдат изплатени всички задължения към Националната агенция за приходите (НАП), включително и главницата, като ще продължат да погасяват и останалите дългове, които включват лихви и наказателни санкции за забавяне на плащанията.

profittips-the best football tips

Не съществуват непогасени задължения към други кредитори и партньори, като набскоро е платена сума от над 800 хиляди лева към такива.

Заявленията за издаване на право за строеж от страна на Левски бяха направени наскоро, като за тази цел бе създадено специално дъщерно дружество с настоящите ръководители на клуба.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker