ТОПФутболЦСКА-София

Ето кога започва да се строи новата „Армия“

ЦСКА е провел разговори с двете фирми, които ще строят стадион „Българска армия“, пише Блиц. Въпросната среща се е състояла края на миналата седмица и на нея било изяснено всичко около изграждането на новия дом на „армейците“.

Източниците твърдят, че строежа ще започне пред края на този месец. За изграждането на „Българска армия“ само от ръководството на ЦСКА са приготвени 100 милиона лева, пише още „Блиц“. До момента се считаше, че строежът ще струва около 80-90 милиона лева и част от сумата може да бъде поета от друг инвеститор.

profittips-the best football tips

Както е известно, реконструкцията на „Армията“ се ръководи от „Спортни имоти Българска армия“ ЕАД, което е съвместно дружество на ЦСКА и държавната компания „Сердика спортни имоти“. Двете страни имат 50% дялово участие, като подчинената на Министерството на младежта и спорта организация не участва във финансирането на строежа.

Демонтажът на стадион „Българска армия“ беше извършен през пролетта. Събарянето започна през месец април и приключи по-рано от предвидения срок от 90 дни.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker