Спорт +ТОП

Ето кога Михаил Касабов ще бъде вписан за президент

Михаил Касабов е изпълнил указанията на Търговския регистър за вписването си като изпълняващ длъжността президент на БФС и регистърът е приел документите.

Именно заради някои пропуски в документацията Касабов не бе вписан в рамките на вчерашния ден. Тогава от Търговския регистър изискаха подписите на всички присъствали членове на заседанието на Изпълкома на 6 декември, когато Борислав Михайлов си подаде оставката.

profittips-the best football tips

Тогава Михаил Касабов бе избран да изпълнява тази длъжност. Освен това са внесени и необходимите пълномощни, с които членове на Изпълкома са представлявали свои колеги, които не са присъствали на заседанието. 

Очаква се официалното вписване на Михаил Касабов, като изпълняващ длъжността президент на БФС, да стане в рамките на 3 дни.

Това може да бъде спряно само, ако има обжалване пред съда, но това трудно може да се случи, тъй като на заседанието на Изпълкома на 6 декември, всички присъстващи единодушно приеха Михаил Касабов да изпълнява длъжността президент на БФС. Това е видно и от документите подадени в Търговския регистър.

По време на гласуването единствено самият Касабов се е въздържал. Преди това Емил Костадинов се отказа от възможността да поеме поста в качеството си на първи вицепрезидент.

„Дспорт“

Снимка: Стартфото

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker