Първа лигаФутболЦСКА-София

Ето кога ЦСКА ще пусне в продажба билети за завръщането на феновете си

Билетите за гостуването на ЦСКА срещу Локомотив София от следващия кръг на Първа лига ще бъдат пуснати в продажба в сряда, съобщава „Тема Спорт“. Те по всяка вероятност ще са на стойност от 20 лева.

„Червените“ привърженици очакват с нетърпение визитата в „Надежда“, която странно защо беше насрочена в делничен ден, понеделник, от 19:45 часа. Това е първият двубой, в който феновете на ЦСКА ще имат право да подкрепят любимия отбор след баража за Европа в края на миналия сезон.

profittips-the best football tips

Тогава нахлуването на част от тях на терена доведе до сериозно наказание за клуба и лишаване от публика за 3 домакинства и всички гостувания, докато бъде изтърпяно. Това се случи срещу Ботев Пловдив.

Така в понеделник привържениците ще имат право да заемат своите места в гостуващия сектор на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker