НационалиТОП

Ето кога ще бъде представен новият селекционер

Новият национален селекционер на България ще бъде представен на официална пресконференция в сряда. Това съобщиха от БФС в официалния си сайт.

TribunaSofia.bg публикува изявлението без редакторска намеса:

„Новият национален селекционер на мъжкия национален отбор ще бъде представен на официална пресконференция в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“ утре (1 ноември) от 12:00 ч“, написаха от футболната централа.

profittips-the best football tips

Големият фаворит за поста е настоящият старши треньор на Черно море Илиан Илиев. Новият селекционер ще замени Младен Кръстаич, който беше освободен след ужасяващите резултати на България в квалификациите за Евро 2024.

Последните детайли по договора на треньора на Черно море с БФС вече са уточнени,, твърди „Тема Спорт“. Той ще води варненци в гостуването на Литекс от 1/16-финалите за купата, а след това вероятно ще пътува за София, където на следващия ден трябва да бъде представен и като наставник на България на официална пресконференция в Бояна.

Ако информацията се потвърди в утрешния ден, Илиев ще продължи да бъде начело на моряците, като до края на сезона ще съвместява двете длъжности. След това ще се съсредоточи само върху „трикольорите“. Това е и изричното желание на специалиста, както и на клуба му, който се съгласи да го пусне в националния

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker