ТОПФутболЦСКА-София

Ето кой може да смени Саша Илич начело на ЦСКА

ЦСКА-София ще има нов треньор след като Саша Илич повече няма да води „армейците“. Все още не е обявена официално раздялата със сръбския наставник, но това се очаква да се случи съвсем скоро.

Любопитно име пък се завъртя в медийното пространство за нов наставник на „червените“. Става въпрос за настоящия треньор на Локомотив (Пловдив) – Александър Томаш, съобщава „БТА“.

profittips-the best football tips

44-годишният Томаш направи впечатление с добрата си работа в Берое и в Локомотив Пловдив, който води в момента, като показа, че може да работи успешно под напрежение на високо ниво както с млади играчи, така и с по-опитни.
Специалистът, който е продукт на школата на ЦСКА и бивш футболист на “червените”, на няколко пъти в последните години беше близо до завръщане на “Българска армия” като старши треньор, но в последния момент нещата пропадаха.
Другите варианти за нов мениджър на столичани, които са и по-големи фаворити за поста са – румънецът Еуген Трика и Златомир Загорчич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker